Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın 2020-21 Sezonu Yerli Rotasyonu Netleşti

Galatasaray Doğa Sigorta , 2020-2021 sezonu için yerli oyuncu rotasyonunu tamamladı.

Sarı kırmızılılar yeni sezon iç transfer çalışmaları kapsamında beş yeni sözleşme imzaladı.

Son olarak TOFAŞ forması giyen ve milli takımımıza da yıllarca hizmet etmiş tecrübeli oyun kurucu Barış Ermiş yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyecek. Geçtiğimiz sezonu MZT Skopje formasıyla geçiren ve alt yaş kategorilerinde milli takımımızın önemli oyuncularından olan 20 yaşındaki potansiyelli uzun Ragıp Berke Atar ise takıma yeni katılacak bir diğer isim olacak. Oyun kurucu rotasyonuna derinlik katacak olan ve yine alt yaş kategorilerinde milli formayı giyen 2000 doğumlu Eray Aydoğan da bir diğer yeni transfer oldu.

Geçtiğimiz iki sezonda sarı kırmızılı formayı giyen Ayberk Olmaz ve Caner Erdeniz ile ise sözleşme yenilendi. Hali hazırda sözleşmeleri devam eden kaptan Göksenin Köksal ve genç yıldız Yiğit Arslan da gelecek sezon kadroda yer almaya devam edecekler.

Sarı kırmızılılarda dış transfer çalışmaları devam ediyor. Sizlere daha önce ilettiğim gibi Hamilton ile prensip anlaşması sağladılar.

PG: Barış Emiş, Eray Akdoğan
SG: Yiğit Arslan
SF: Göksenin Köksal, Caner Erdeniz
PF: Ayberk Olmaz
C: Ragıp Berke Atar

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …