Güncel Haberler

BOMBA: Galatasaray, Hamilton ile Anlaştı!

Son yıllarda oyun kurucu konusunda sürekli sıkıntı yaşayan Galatasaray Doğa Sigorta, bu kez önemli bir transferi bitirmek üzere.

Sizlere daha önce ilgilendiklerini iletmiş olduğum, hali hazırda İsrail Winner Lig’de 2019-20 sezonunun devam maçlarında Maccabi Rishon forması giyen Alex Hamilton ile beIN Sports’un haberine göre 1+1 yıllık konusunda prensip anlaşmasına vardı. Sezonun tamamlanmasının ardından resmi açıklama gelecek.

Başarılı guardın analizini sizler için daha önce yayınladığım Sezonun Dikkat Çeken İsimleri – 3 (EuroCup) isimli yazımda yapmıştım. Çok yönlü oyunu, atletizmi, deliciliği, birebir savunmadaki etlinliği ve yüksek potansiyeli ile son yıllarda sarı kırmızılıların aradığı, özlediği beklediği guard transferi diyebilirim rahatlıkla. Bu sezon ilk kez yer aldığı EuroCup sahnesinde de çok önemli işlere imza attı ve koç Erdoğan ile gelişimini sürdürüp, bir sonraki sezon Galatasaray’ın Euroleague sahnesine ihrac edeceği yeni isimlerden biri olacağını düşünüyorum.

1.93 metre boyunda 26 yaşındaki solak guard, EuroCup sahnesinde 10 maçta ortalama 32.3 dakika süre alırken, 15.8 sayı, %33.3 3sayı, 4.0 ribaund, 5.3 asist, 2.2 top çalma, 1.1 blok ve halihazırda 2019-20 maçların devam edilen İsrail Winner Ligi’nde ise 24 maçta ortalama 33.3 dakika süre alırken 15.8 sayı,%30.7 3sayı, 4.7 ribaund, 4.8 asist, 1.9 top çalma istatistikleri ile mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …

4 Yorumlar

  1. Galatasaray için sizce doğru tercih mi?