Güncel Haberler

Andorra Eski Oyuncusu Albicy ile İlgileniyor

7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Andorra, eski oyun kurucus ile yeniden anlaşmak istiyor.

Bu sezon Zenit forması ile izlediğimiz ve Rus ekibi ile yollarını ayıran Andrew Albicy ile ilgileniyorlar. Bildiğiniz üzere Fransız oyun kurucu ile bir diğer İspanyol EuroCup ekibi Gran Canaria da ilgileniyor.

Albicy hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.77 metre boyunda olan 30 yaşındaki Fransız oyun kurucu, sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 27 maçta ortalama 21.1 dakika süre alırken 6.6 sayı, 1.6 ribaund, 3.3 asist ve VTB Ligi’nde ise 12 maçta ortalama 20.9 dakika süre alırken 6.2 sayı, 1.3 ribaund, 4.1 asist, 1.4 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/RAI-c3XFO80

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …