Güncel Haberler

Valencia’da Hedef 2 Zaragozalı

Doornekamp ile yollarını ayıran ve büyük olasılıkla Abalde’yi Real Madrid’e gönderecek olan Valencia, forvet rotasyonuna onların yerine yapacağı takviyeler için hedeflerini belirledi.

Yarasalar’ın hedefinde Zaragoza forması giyen iki isim var; Arjantinli Nicolas Brussino ve Jonathan Barreiro ile ilgileniyorlar.

Brussino Haziran ayında 2022 yazına kadar geçerli yeni kontrat imzalamıştı, dolayısıyla Valencia bu transferi ancak bonservis ödeyerek tamamlayabilir. 27 yaşında olan 2.02 metre boyundaki Arjaninli forvet, bu sezon askıya alınana kadar Liga Endesa sahnesinde 23 maçta ortalama 21.6 dakika süre alırken 9.8 sayı, %40.5 3sayı, 4.0 ribaund, 1.7 asist ve Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 16 maçta ortalama 22.9 dakika sahada kalırken 11.2 sayı, %40.0 3sayı, 4.0 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

https://www.youtube.com/watch?v=GUoV1VX34Tw

Barreiro Haziran ayında 2023 yazına kadar geçerli yeni kontrat imzalamıştı, dolayısıyla Valencia bu transferi ancak bonservis ödeyerek tamamlayabilir. 23 yaşında olan 2.05 metre boyundaki İspanyol forvet ise bu sezon Liga Endesa’da 7.3 sayı, 4.7 ribaund ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 4.9 sayı, 4.1 ribaund istatisitkleri ile katkı vermişti. Onun hakkındaki yorumlarımı da sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …