Güncel Haberler

Valencia ve Baskonia Genç Forvet ile İlgileniyorlar

İspanya basketbolu yıllardır alt yapıdan yetiştirdiği yeteneklerle ön plana çıkan bir ülke, Yugoslav ekolü ile beraber tam bir oyuncu fabrikası konumundalar.

İşte bu fabrikadan son yıllarda çıkmış önemli isimlerden biri olan ve Zaragoza forması ile izlediğimiz genç forvet Jonathan Barreiro önemli takımların listesine girmiş durumda. Hem Valencia hem de Kirolbet Baskonia onunla ilgileniyorlar.

23 yaşında olan 2.05 metre boyundaki forvet bu sezon Liga Endesa’da 7.3 sayı, 4.7 ribaund ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 4.9 sayı, 4.1 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Real Madrid alt yapısından yetişmiş olan Barreiro, yıldızlar ve gençler kategorisinde milli takım formasıyla da yıldızı parlamış bir isim. Her iki forvet pozisyonunda da görev alabilmesi, topu yere vurabilmesi, dış şut tehditi ve ribaundlara verdiği katkıyla modern forvetler arasında kendisine yer bulabilecek, oldukça potansiyelli bir isim. Zaragoza’da pişme sürecini de iyi geçirdi ve artık kariyerinde bir sonraki adım için hazır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …