Güncel Haberler

Barcelona, Landale ile İlgileniyor

Tomic ile yollarını ayıran Barcelona‘nın gündeminde 5 numara takviyesi var.

Katalan ekibinin önceliği Vesely ancak Fenerbahçe Beko’nun onu elinde tutmak istemesi ve devam eden kontratı nedeniyle bu transfer pek olası görünmüyor. LeDay’in de 150 bin dolar bonservis bedeli ödenmesinin ardından Milano’ya transfer olmasıyla opsiyonları azalmış durumda.

Zalgiris Kaunas ile kontratı devam etmesine rağmen Jock Landale ile ciddi şekilde ilgileniyorlar. Avustralyalı uzunun ise hedefinde NBA var öncelikli olarak. Ancak NBA’de serbest oyuncu döneminin 18 Ekim’de başlayacak olması yetenekli oyuncunun işini zorlaştırıyor.

2.11 boyunda olan 24 yaşındaki genç uzun, ilk Euroleague sezonunda Litvanya ekibi ile gayet iyi bir performans sergilemişti. 25 maçta ortalama 20:30 dakika süre alan Landale, 11.0 sayı, 4.4 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Enerjisi, atletizmi, ribaundlardaki savaşçılığı ve dış şut tehditi ile modern uzunlar arasında önümüzdeki sezonlarda da adını daha çok duyacağımız isimlerden biri olacak. Barça gibi Final Four hedefleyen üst düzey takımlarda ok yönlü oyunu ile rahatlıkla süre alıp katkı vereceğini düşünüyorum. Umarım ilerde onu Anadolu Efes ya da Fenerbahçe forması ile de görebiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …