Güncel Haberler

SON DAKİKA: Rockets’ın Yıldızı Westbrook’un Covid Testi Pozitif Çıktı!

NBA takımları 31 Temmuz’da Orlando’da başlayacak 2019-20 sezonunun devam maçlarına hazırlanmak üzere şehre hareket etmeye başladılar.

Ancak maalesef yolculuk öncesi yapılan testlerde Houston Rockets‘ın yıldız guardı Russell Westbrook‘dan kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncunun covid testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Westbrook, testinin pozitif çıktığını şahsi Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

Takımımın Orlando’ya yolculuğu öncesi Coronavirüs testim pozitif çıktı. Şu anda iyi hissediyorum. Karantina altındayım ve hastalıktan kurtulunca takım arkadaşlarıma katılmak için sabırsızlanıyorum. İyi dilekleriniz ve devamlı desteğiniz için çok teşekkürler. Lütfen bu virüsü ciddiye alın. Kendinize dikkat edin. Maskelerinizi takın!

Russell Westbrook
https://www.instagram.com/p/CClu-CijR6o/?utm_source=ig_web_copy_link

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …