Güncel Haberler

Taylor’ın Real Madrid ile Devam Etmesi Bekleniyor

İspanyol basınında çıkan ayrılık haberlerinin aksine Jeffrey Taylor‘ın İspanyol devir Real Madrid ile yola devam etmesi bekleniyor.

2015 yılında katıldığı ve geçen yaz 3 yıllık kontrat imzaladığı Real Madrid’den ayrılması beklenmiyor Eurohoops’un son haberine göre.

Ayrılık haberlerinin çıktığı Haziran döneminde İsveç pasaportu da bulunan Birleşik Amerikalı forvet ile temsilcimiz Anadolu Efes ile de ilgilenmiş ancak somut bir gelişme olmammıştı.

Taylor hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmışıtm.

2.01 metre boyunda olan 31 yaşındaki İsveç pasaportlu Taylor ise 2015 yılından beri formasını terlettiği Real’de bu sezon Liga Endesa’da 21 maçta ortalama 16.1 dakika süre alırken 4.9 sayı, 1.5 ribaund ve Euroleague’de ise 24 maçta ortalama 18.0 dakika sahada kalırken 4.8 sayı, 2.1 ribaund, 1.3 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …