Güncel Haberler

RESMİ: Fortitudo Bologna Happ ile Anlaştı

Yeni sezonda tekrar Avrupa sahnesine dönecek ve FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan Fortitudo Bologna, uzun rotasyonuna önemli bir takviye yapıyor.

Olympiakos‘dan bu sezon için Cremona’ya kiralık olarak gönderilen ve yeni sezon için Yunan ekibi tarafından serbest bırakılan Ethan Happ ile Fortitudo, yeni sezon için anlaştılar.

Bu hamleyle beraber Cremona çatısı altında iyi işlere imza atan koç Sacchetti ile Happ bu kez Fortitudo’nun başarısı için birlikte mücadele edecekler.

Genç uzun hakkındaki yorumlarımı ve analizimi Sınıf Atlayabilecek İsimler – 5 (İtalya Serie A) isimli yazımda sizlerle paylaşmıştım daha önce.

2.08 metre boyunda olan 23 yaşındaki Happ, bu sezon 18.0 sayı, 8.9 ribaund, 2.5 asist, 23.4 verimlik puanı istatistikleri ile göz doldurmuş, bir üst seviye için hazır olduğunu da göstermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Asvel’e Çemberi Göstermedi

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili savunması eşliğinde …