Güncel Haberler

Valencia, Hermannsson Transferinde Mutlu Sona Yaklaştı

Yeni sezonda Turkish Airlines Euroleague‘de play-off hedefi ile kaliteli bir kadro kurmak isteyen Valencia, oyun kurucu transferini gerçekleştirdi.

Sizlere daha önce ilgilendiklerini iletmiş olduğum, son olarak Alba Berlin forması ile izlediğimiz Martin Hermannsson ile Eurohoops’un haberine göre prensipte anlaştılar, yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

İzlandalı guard ile Panathinaikos ve Maccabi Tel Aviv de yakından ilgileniyorlardı ama yarışı kazanan Yarasalar oldu.

Hermannsson hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.90 metre boyunda olan 25 yaşındaki guard, Euroleague sezonu askıya alınana kadar 27 maçta ortalama 26 dakika süre alırken 10.9 sayı, %33.7 3sayı, 1.6 ribaund, 4.8 asist, istatistikleri ile koç Reneses’in en güvendiği isimlerden biri olmuştu. Ayrıca takımının Almanya BBL şampiyonluğuna ulaşmasında büyük katkısı olan İzlandalı guard 26 maçta ortalama 23.2 dakika süre alırken 12.3 sayı, %36.4 3sayı, 2.0 ribaund, 6.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …