Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv, Güçlü Rakibi Hapoel Jerusalem’i Wilbekin Liderliğinde Geçti

İsrail Winner Ligi‘nin iki güçlü şampiyonluk adayının karşılaşmasında Maccabi Tel Aviv, milli guardımız Wilbekin liderliğinde Hapoel Jerusalem‘i 82-93’lük skorla geçmeyi başardı.

1.çeyrek: 27-14
2.çeyrek: 54-37
3.çeyrek: 77-56
4.çeyrek: 93-82

Maccabi’de Scottie Wilbekin 23 sayı, 5 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Angelo Caloiaro 16 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Deni Avdija 15 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Jerusalem’de ise Tamir Blatt 20 sayı, 2 ribaund, 3 asist, James Feldeine 18 sayı, 4 asist ve John Holland 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Colson Liderliğindeki Maccabi, Monaco’yu Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta mücadelesinde Colson liderliğindeki Maccabi Tel Aviv konuk ettiği AS Monaco‘yu …