Güncel Haberler

Panathinaikos ile Brown Görüşmeleri Olumlu İlerliyor

Koç Vovoras yönetiminde yeniden yapılanma çalışmalarına devam eden Panathinaikos, Calathes’in yerine transfer edeceği yeni liderini belirledi.

Bu sezon Kızıl Yıldız forması ile başarılı bir performans sergileyen Lorenzo Brown ile görüşmeler olumlu şekilde ilerliyor. Eğer son anda NBA’den bir talibi çıkmazsa Avrupa’da kalacak ve hedefi Panathinaikos forması giymek olacak. Yıllık 700 bin euro değerindeki bir kontrat üstünde tarafların anlaşması bekleniyor.

Birleşik Amerikalı guard ile daha önce Olympiakos ve Maccabi Tel Aviv de ciddi şekilde ilgileniyorlardı ancak transferde bir ilerleme olmadı.

Brown hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Calathes’den boşalan liderlik rolünü doldurabilecek bir oyun kurucu. Ayrıca güçlü fiziği artı atletizmi ile de çok iyi bir delici. Calathes sonrası Pana’ya sınıf atlatacağını söylemek doğru olmaz ama daha farklı bir basketbol oynatacağı, daha skorer bir oyun kurucu olacağı kesin.

1.96 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli guard, bu sezon Euroleague’de 27 maçta ortalama 24.8 dakika süre alırken 12.3 sayı, %28.8 3sayı, 3.3 ribaund, 4.6 asist, 1.1 top çalma ve Adriyatik Ligi’nde ise 18 maçta ortalama 20.8 dakika süre alırken 10.6 sayı, %31.3 3sayı, 2.7 ribaund, 6.3 asist, 1.4 top çalmaa istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …