Güncel Haberler

Barcelona da LeDay ile İlgileniyor

Koç Jasikevicius’un göreve gelmesiyle transfer hamleleri yeniden şekillenen Barcelona‘da pota altı takviyesi için konuşulan isimlerden biri de Litvanyalı koçun eski öğrencisi.

Son dönemde adı sıkça Olimpia Milano ile anılan Zach LeDay ile Katalan ekibi de ilgileniyor gelen haberlere göre.

LeDay hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Şuanda pota altı rotasyonunda sadece Davies ve Oriola’yı bünyesinde bulunduran Barça’nın Gudaitis ile beraber LeDay hamlesini de yaparak alternatifli ve geniş bir rotasyon kurmak istediği biliniyor. Saras’ın Birleşik Amerikalı uzunu çok iyi tanıması ve ondan en yüksek verimi alabilecek olması büyük avantaj elbette.

Bu sezon Saras yönetimindeki Zalgiris Kaunas’da görev alan 2.01 metre boyunda olan, 26 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun, sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 28 maçta ortalama 22 dakika süre alırken 11.8 sayı, %43.3 3sayı, 4.7 ribaund, 1.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …