Güncel Haberler

Zenit, Monroe’yu Gündemine Aldı

Yeni sezonda Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele edecek olan Zenit, koç Pascual yönetiminde transfer hedeflerini belirlemeye başladı.

Ayon ve Iverson ile yollarını ayıracak olan Rus ekibinin 5 numara için kadroya katmak istediği isimlerin başında Bayern Munich‘den ayrılan Greg Monroe yer alıyor.

Birleşik Amerikalı tecrübeli uzun ile daha önce Real Madrid, Khimki, Panathinaikos ve Anadolu Efes gibi önemli Euroleague takımlarının adı birlikte anılmış ama somut bir gelişme olmammıştı. Birleşik Amerikalı uzun Avrupa’da kalacak olursa, Zenit ile anlaşması oldukça yüksek ihtimal.

Monroe hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmışıtm.

2.11 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli uzun, NBA’in dışına ilk kez çıktığı sezonda gayet iyi iş çıkardı Avrupa basketbolunun zirvesi olarak kabul edilen Euroleague sahnesinde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …