Güncel Haberler

ÖZEL: İşte Fenerbahçe’nin Listesinde Üst Sıralarda Yer Alan Forvet!

Koç Kokoskov ile anlaşan ve yakında resmi açıklama yapması beklenen Fenerbahçe Beko‘nun uzun rotasyonu için listesinin üst sıralarında yer alan bir isim netleşti.

Khimki ile kontratı sona eren ve serbest kalan Anthony Gill, Gherardini yönetimindeki transfer komitesinin ciddi şekilde ilgilendiği isimlerden birisi. Yetnekli uzun ile Valencia da ciddi şekilde ilgilenmiş hatta taraflar anlaşma aşamasına gelmiş ama son anda imza atılmadan bu transfer rafa kalkmıştı. Olympiakos ve Maccabi Tel Aviv’in de Gill ile adları birlikte anılmıştı daha önce.

2.04 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet, bu sezon askıya alınana kadar 25 maçta forma giymiş ve ortalama 19 dakika süre alırken 8.3 sayı, %44.0 3sayı, 4.5 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Gill hakkındaki genel yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Fenerbahçe özelinde ise şunu söyleyebilirim ki koç Kokoskov’un tempoya dayalı ve guardların aktif olmasını beklediğimiz sisteminde mobil bir uzun olması artı dış şut tehditinin olması ile iyi bir rol elde edecektir. Savaşçı kimliği ile ribaundlardan kaçmaması ve çabuk ayakları ile değişme savunmalarında takımını eksiltmemesi de diğer artıları. Son sezonlarda çok sakatlık yaşadı, sağlıklı kalmakta zorlandı. Sarı lacivertlilerle anlaşır ve şanssız sakatlıklar da yaşamazsa ülkemizde Yeşilgiresun’da başlayan hikayesi yine ülkemizde Fenerbaçe Beko ile çok farklı seviyelere çıkabilir.

https://youtu.be/aWL6krXknLQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …

3 Yorumlar

  1. Transferde oyuncu ile anlaşıldığı söyleniyor. Bana göre iyi bir transfer tabi sağlıklıysa çok ciddi bir sakatlık geçirdi.

  2. Lorenzo Ball dün resmi olarak açıklandı. Şimdiden hayırlı olsun.

  3. Katkı sağlayacağı muhakkak tabi bu ne derece olur onu bilemeyiz.