Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız Walden Transferini Duyurdu

Koç Obradovic’in göreve gelmesiyle yeni sezonun yapılanmasına hızlı ve doğru hamlelerle devam eden Kızıl Yıldız, yeni oyun kurucusunu da açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Partizan ile yollarını ayıran Birleşik Amerikalı guard Corey Walden ile 2 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

Hatırlayacağınız üzere Birleşik Amerikalı guard ile Virtus Bologna da ilgileniyordu.

Birleşik Amerikalı guard yakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Euroleague seviyesi için henüz tam olarak hazır olmadığını düşünüyorum…

1.88 metre boyunda olan 27 yaşındaki oyun kurucu sezon askıya alınana kadar EuroCup sahnesinde 12 maçta ortalama 21.5 dakika süre alırken 9.8 sayı, %45.0 3sayı, 3.5 ribaund, 2.8 asist ve Adriyatik Ligi’nde ise 18 maçta ortalama 21.2 dakika sahada kalırken 8.9 sayı, %32.2 3sayı, 3.1 ribaund, 3.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …