Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız, Loyd Hamlesini Açıkladı

Yeni sezonda tekrar Turkish Airlines Euroleague sahnesinde mücadele edecek olan Kızıl Yıldız, koç Obradovic yönetiminde belirlediği ve anlaştığı yeni transfeleri açıklamaya devam ediyor.

Sizlere daha önce ilettiğim Jordan Loyd transferinde de mutlu sona ulaştılar ve yeni sezon için Birleşik Amerikalı guard ile anlaşma sağladıklarını duyurdular.

Loyd hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.93 metre boyunda olan 26 yaşındaki Loyd, Liga Endesa sahnesinde Valencia forması ile 17 maçta ortalama 22.2 dakika süre alırken 12.6 sayı, %41.6 3sayı, 1.6 ribaund, 2.0 asist ve Euroleague’de ise 18 maçta ortalama 21.4 dakika sahada kalırken 11.1 sayı, %42.9 3sayı, 1.9 ribaund, 2.4 asist istatistikleri ile mücadele etti. Loyd, devam eden final turnuvasındaki son maçta ise Real Madrid karşısında 13 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile önemli bir katkı vermişti.

https://youtu.be/eXMnzcZ1Mq0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …