Güncel Haberler

Real Madrid, Zizic ile İmza Aşamasına Geldi

Real Madrid yeni sezon öncesi pota altı rotasyonunda değişime gitmeye hazırlanıyor.

Sizlerle daha önce paylaştığım üzere Mickey ile yolların ayrılması bekleniyor ve İspanyol devinin ilgilendiği ismi de sizlere 31 Mayıs’ta iletmiştim.

Daha önce ülkemizde Darüşşafaka forması da giymiş olan ve son olarak NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen Ante Zizic ile 2 yıllık kontrat konusunda büyük ölçüde anlaştılar. Yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

Hırvat uzun hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.10 metre boyunda olan 23 yaşındaki Zizic’in Cavs ile kontratı bu yaz sona eriyor. Bu sezon 22 maçta ortalama 10.1 dakika süre almış ve 4.4 sayı, 3.0 ribaund istatistikleri ile katkı verebilmişti. NBA macerasına başlamadan önce 2016-17 sezonunda temsilcimiz Daçka ile Euroleague sahnesinde 20 maçta ortalama 21.4 dakika süre almış ve 9.0 sayı, 6.7 ribaund istatistikleri ile dikkat çekmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …