Güncel Haberler

Baskonia, Thomas Transferinde Sona Yaklaştı

Koç Ivanovic yönetiminde yeniden yapılanma sürecine giren ve Turkish Airlines Euroleague ile İspanya Liga Endesa‘da yeniden üst sıralarda yer almayı hedefleyen Kirolbet Baskonia, forvet rotasyonuna önemli bir takviye yapmak üzere.

Önümüzdeki sezon Panathinaikos ile kontratı bulunmasına rağmen kulübün indirim isteğini reddeden ve takımdan ayrılacak olan DeShaun Thomas, İspanyol ekibi ile anlaştı ve iş sadece imzaya kaldı Eurohoops’un haberine göre.

Birleşik Amerikalı 4 numara ile Valencia ve Zenit de yakından ilgileniyorlardı.

Bu transferle beraber Baskonia’nın Gürcü yıldızı Shengelia’nın da sizlere daha önce ilettiğim üzere CSKA Moskova ile anlaşmasına olanak sağlanmış durumda.

Thomas hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.01 metre boyunda olan 28 yaşındaki Thomas, sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 13.9 sayı, 4.4 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Kolossos Deplasmanında Zorlandı Ama Hata Yapmadı

Yunanistan Ligi kazananlar etabı 2. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk olduğu Kolossos karşısında zorlansa da 74-79’luk …