Güncel Haberler

Asvel, Jean-Charles’in Yerine Labeyrie’yi Düşünüyor

Yeni sezon kadrosunu aslında en erken şekilde tamamlayan Asvel Villeurbanne‘di.

Ancak Olympiakos’un Jean-Charles ile prensipte anlaşması gündeme gelmiş durumda ve bu nedenle de Fransız ekibi 4 numara rotasyonuna takviye yapmak istiyor. Hedeflerindeki isim ise henüz Valencia ile yeni kontrat imzalamamış olan ve İspanya Liga Endesa final turnuvasında forma giyemeye devam eden Louis Labeyrie.

Fransız uzun hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.09 boyunda olan 28 yaşındaki Fransız forvet, Euroleague sahnesinde 27 maçta ortalama 20 dakika süre alırken 5.1 sayı, 4.6 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …