Güncel Haberler

Sloukas’ın Olympiakos’a İmza Atması Bekleniyor!

Fenerbahçe Beko‘da koç Obradovic’in artık görevde olmayacak olması ile beraber takımdan ayrılacak isimler de birbir netleşiyor.

Daha önce eski takımı Olympiakos ile prensip anlaşmasına varan ve Sırp koçun durumunu bekleyen Kostas Sloukas‘ın yakın zamanda Fenerbahçe Beko ile anlaşarak devam eden kontratını karşılıklı olarak feshetmesi ve Yunan ekibi ile 3 yıllık toplam 5.5 milyon euro değerindeki kontrata imza atması bekleniyor.

1.97 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu bu sezon BSL’de 11.1 sayı, %42.0 3sayı, 2.9 ribaund, 6.9 asist, 1.4 top çalma ve Euroleague sahnesinde ise 11.6 sayı, %42.2.3sayı, 2.8 ribaund, 6.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Özellikle De Colo ile aralarında net bir uyum sorunu yaşanmış ve bunun da etkisiyle performansı düşüş göstermişti. Eski takımında yine Spanoulis ile beraber liderlik görevini üstlenip bu kez sarı lacivertlilerde edindiği tecrübelerle takımını bir üst seviyeye taşımaya çalışacak. Ancak savunmadaki zaafları ve hücumda yaptığı gereksiz dribblinglerle süreyi boş yere harcaması gibi çok önemli eksileri bulunan Sloukas’ın Olympiakos’da da Euroleague’in elit guardları arasında yer almayacağını düşünüyorum.

https://youtu.be/ruywQlvYhgs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …