Güncel Haberler

Broekhoff, Furkan’ın Takım Arkadaşı Oluyor!

Turkish Airlines Euroleague takımlarının ilgilendiği isimlerden biri olan Ryan Broekhoff kendisine NBA’den bir kontrat bulmayı başardı.

Temsilcimiz Anadolu Efes ile beraber Maccabi Tel Aviv ve Olympiakos’un da ciddi şekilde ilgilendiği Avustralyalı forvet, NBA’de 2019-20 sezonunun tamamlanması adına Orlando’da oynanacak maçlarda Philadelphia 76ers forması giyecek, milli oyuncumuz Furkan Korkmaz‘ın yeni takım arkadaşı olacak.

Broekhoff hakkındaki yorumlarımı sizlerle BURADA daha önce paylaşmıştım.

Sezona NBA ekiplerinden Dallas Mavericks’de başlayan 2.01 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli forvet, Şubat ayında serbest bırakılmıştı. Mavs formasıyla sadece 17 maçta sahne alan Broekhoff, 4.2 sayı, 2.5 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/xXyqmY2Gt1E

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …