Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir Koleji, Green Transferini Açıkladı!

Yeni sezonda ülkemizi 7DAYS EuroCup‘da temsil edecek olan Bahçeşehir Koleji, 4 pozisyon için yabancı hamlelerini yapmıştı.

İki numara için ise listelerinde olan 2 isim Jamar Smith ile Erick Green‘di. Öncelikle Green’i istiyorlardı ama Buducnost’un da ilgilendiği eski Fenerbahçeli öncelikle Euroleague opsiyonlarını değerlendirdi, istediği teklifleri ve ilgiyi göremedi. Bunun üzerine tekrar devreye giren Bahçeşehir, oyuncuyu ikna etti ve imzalar atıldı.

Green, sürati, deliciliği ve dribbling üstü yüzdeli orta mesafeleri ile gelir gelmez Betis’in hücumlarına liderlik etmeye başladı. Yay gerisinde de oldukça yüzdeli oynayan tecrübeli skorer, Çin’den sonra Avrupa’yı ne kadar özlediğini gösterdi. Elbette işin savunma tarafında halen üst seviyeler için yetersiz kalıyor ama Bahçeşehir’de özellikle Golden’ın takımdan ayrılmasıyla onun verdiği skor katkısının bir benzerini rahatlıkla sağlayabilecek bir guard olduğunu söylemek yanlış olmaz. Kariyerini tekrar yükseltmek için doğru bir basamak olacaktır Bahçeşehir onun için.

1.90 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli skorer bu sezona Çin’in Fujan takımında başlamış sonrasında İspanyol ekibine transfer olmuştu. Sezon askıya alınana kadar Liga Endesa’da çıktığı 4 maçta ortalama 27.5 dakika süre alırken 21.3 sayı, %40.9 3sayı, 3.8 ribaund, 1.3 asist, 1.5 top çalma istatistikleri ile Avrupa sahnesini ne kadar özlediğini de göstermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …