Güncel Haberler

FLAŞ: Beşiktaş, Yerli Rotasyonunu Bandırma’nın Gençleri ile Kuracak!

Hatırlayacağınız üzere Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla basketbol takımının yani Beşiktaş Sompo Sigorta‘nın, mütevazi bir bütçeyle yola devam edeceğini, genç oyunculardan kurulu bir kadro olacağını açıklamıştı.

beIN Sports ve Basketfaul’ün haberine siyah beyazlılar bu yola atılabilecek en doğru adımı attılar ve Teksüt Bandırma kulübü ile önemli bir anlaşmaya imza atmak üzereler.

Taraflar arasında süre gelen 25 günlük görüşmelerin ardından Beşiktaş, Bandırma ekibinin alt yapılar dahil bütün oyuncularının haklarını alma konusunda anlaşmayı tamamlamak üzere.

İki kulübün anlaşması durumunda siyah beyazlılar Şehmus Hazer, Alperen Şengün, Sadık Emir Kabaca, Furkan Haltalı, Ercan Osmani ve Eray Akyüz gibi önemli genç yetenekleri kadrosuna katmış olacak. Kendilerinin bu sezon kadroda düşünmedikleri isimler ise Teksüt Bandırma forması giyecekler, tabi hakları yine Beşiktaş’ta kalacak.

Teksüt Bandırma da Beşiktaş’tan alacağı bu ödemeyle borçlarını kapatarak BSL’de devam edebilecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …