Güncel Haberler

Alba, Nnoko’nun Yerini Lammers ile Doldurmak İstiyor

Alba Berlin, kontratı biten ve Almanya easyCredit BBL final turnvası sonrası takımdan ayrılacak olan Nnoko’nun yerini doldurmak için ana hedefini belirledi.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere Kamerunlu uzun Kızıl Yıldız ile büyük ölçüde anlaştı ve final turnuvasının ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Alman ekibi de Kamerunlu uzunun yerini doldurmak için bu sezon Bilbao forması ile izlediğimiz Ben Lammers ile büyük ölçüde anlaştı.

2.08 metre boyunda olan 24 yaşındaki genç uzun, bu sezon Liga Endesa’daki final turnuvası dahil toplam 27 maçta görev almış ve ortalama 19.3 dakika sahada kalırken 7.9 sayı, 4.8 ribaund, 1.9 blok istatistikleri ile katkı vermişti.

Lammers modern basketoldaki 5 numara tanımına oldukça uyan özelliklere sahip bir isim. Ribaundlarda iki pota altında da çok çalışkan bir isim ve fiziğini iyi kullanan, pota altında yüksek yüzdeye sahip bir bitirici. Ayrıca ikili oyunlarda bol bol hava harekatları yapan, çabuk ayakları ile iyi devrilip atletik özellikleri ile spektaküler smaçlar izletebilen bir uzun. Yüksek tempoda tam sahayı koşarak rahatlıkla katedebiliyo, mobil bir uzun. İşin savunma tarafında da zamanlaması ve atletizmi sayesinde önemli bir blok tehditi konumunda. Özetle Lammers, çok iyi bir kumaşı olan, oyunun iki alanında da önemli yetenekleri bünyesinde bulunduran, yüksek potansiyelli genç bir uzun. Koç Reneses’in maharetli ellerinde çok iyi bir oyuncuya dönüşebilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …