Güncel Haberler

RESMİ: Sassari Beklenen Tillman Hamlesini Açıkladı

Yeni sezonda da İtalya Lega Basket Serie A‘nın FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerinden biri olacak olan Sassari, forvet rotasyonuna bir takviye yaptığını açıkladı.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere Hapoel Tel Aviv forması giyen Justin Tillman ile anlaşma sağladılar. Böylelikle yeni sezon öncesi takımdan ayrılarak Japonya’ya transfer olan Evans’ın yerini doldurmuş oldular.

Tillman hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım ve kendisinin takımlarımız adına KAÇAN BALIK olduğunu tekrar belirtmek isterim…

2.03 metre boyunda olan 24 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet bu sezon Galil Gilboa forması ile İsrail Winner Ligi’nde 14 maçta ortalama 31.6 dakika süre alırken 19.8 sayı, 10.3 ribaund istatistikleri ile etkili bir performans sergilemişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …