Güncel Haberler

RESMİ: Obradovic ve Fenerbahçe Birlikteliği Sona Erdi!

15 Haziran’da İstanbul’a gelen ve 5 gün boyunca Fenerbahçe yönetimi ile görüşmelerde bulunan koç Zeljko Obradovic, kararını ülkesine dönüp ailesine danıştıktan sonra vermek istediğini dile getirmişti.

23 Haziran itibariyle Fenerbahçe Beko‘ya dönüş yapan tecrübeli koç 1 yıl boyunca takım çalıştırmak istemediğini belirtti ve resmi olarak kulüp ile yollarını ayırmış oldu.

Kulübün açıklaması şöyle:

Bilindiği üzere değerli koçumuz Zeljko Obradovic geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelmiş ve yeni sezon planlaması için Başkanımız Ali Koç ve Başkan Vekilimiz Semih Özsoy ile bir araya gelmiştir. Yapılan görüşmelerin ardından koçumuz geçtiğimiz cuma günü ülkesine dönmüş ve son kararını ailesi ile görüştükten sonra vermek istemiştir.

Üzülerek belirtmek isteriz ki, koçumuz bugün itibarıyla yanıtını kulübümüze iletmiş ve bir yıl boyunca takım çalıştırmama kararı almıştır.

Fenerbahçe ailesine 2013 – 2014 sezonunda katılan ve görev yaptığı süre boyunca başta 2017 yılında kazanılan EuroLeague şampiyonluğu olmak üzere, sayısız birçok başarının mimarı olarak, kulübümüzün tarihine adını altın harflerle yazdıran değerli koçumuz Zeljko Obradovic’in bizi üzen bu kararını saygıyla karşılamak durumundayız.

Kazandığı başarılar ve bizlere yaşattığı tarifsiz mutluluklarla Fenerbahçemizin bir efsanesi olan Zeljko Obradovic, her daim ailemizin bir parçası olmaya devam edecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

2013 yılından bu yana temsilcimizin başında bulunan koç Obradovic, sarı lacivertlilerle 4 kez Türkiye Ligi şampiyonluğu, 3 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu, 3 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 1 kez Euroleague şampiyonluğu sevinci yaşamıştı ki son 5 sezondur takımın üst üste Final Four oynamasındaki rolünün de ne kadar büyük olduğunu tüm basketbol severler biliyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …