Güncel Haberler

Knight Liderliğindeki Ludwigsburg Adını Finale Yazdırdı

Almanya easyCredit BBL final turnuvası yarı final serisi ikinci maçında Ludwigsburg, Knight liderliğinde Ratiopharm Ulm engelini 85-94’lük skorla geçerek adını final yazdıran ilk takım oldu. İlk maç hatırlayacağınız üzere 71-71’lik skorla berabere sona ermişti.

1.çeyrek: 24-16
2.çeyrek: 46-42
3.çeyrek: 69-71
4.çeyrek: 85-94

Ludwigsburg’da Marcos Knight 26 sayı, 13 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken Thomas Wimbush 22 sayı, 12 ribaund ve Nick Weiler-Babb da 20 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ulm cephesinde ise Archie Goodwin 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Thomas Klepeisz 17 sayı, 2 ribaund ve Derik Willis 11 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Tubingen Deplasmanında Rahat Kazandı

Almanya easyCredit BBL 13. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk olduğu zayıf rakibi Tubingen Tigers …