Güncel Haberler

Sırbistan Milli Takımı Kampı İptal Edildi!

Sırbistan Basketbol Federasyonu pandemiye rağmen milli takımın toplanması için Kopaonik Dağı’nda 25 Haziran’da başlayacak 10 günlük bir kamp organize etmişti.

Ancak kamp öncesi yapılan Covid testlerinde üst üste çıkan 2 pozitif vakanın ardından bu fikirden vazgeçildi.

Önce Partizan‘ın uzunu Nikola Jankovic‘in ardından FMP guardı Stefan Djordjevic‘in de covid testlerini pozitif çıkmasıyla beraber Sırbistan Basketbol Federasyonu duruma kayıtsız kalmadı ve kampı iptal etti.

NBA oyuncuları ve devam eden İspanya ile Almanya liglerinde yer alan oyuncular dışında kadroya çağrılan isimler şu şekildeydi:

Milos Teodosic, Miroslav Raduljica, Stefan Jovic, Vasilije Micic, Nemanja Nedovic, Nikola Kalinic, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Stefan Bircevic, Uros Trifunovic, Nikola Jankovic, Novica Velickovic, Luka Asceric, Nikola Rebic, Branko Lazic, Ognjen Dobric, Dejan Davidovac , Borisa Simanic, Nikola Jovanovic, Ognjen Kuzmic, Stefan Djordjevic, Stefan Pot, Marko Pecarski, Aleksa Radanov, Marko Radovanovic, Aleksa Avramovic, Nemanja Dangubic, Luka Mitrovic, Dalibor Ilic, Stefan Jankovic, and Aleksej Pokusevski.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …