Güncel Haberler

Kızıl Yıldız’ın Gündemindeki Yeni İsim Nnoko

Koç Obradovic’i göreve getirdikten sonra transfer listesi de netleşmeye başlayan Kızıl Yıldız‘ın 5 numara takviyesi için gündemindeki bir isim daha belli oldu.

Eurohoops’un haberine göre Alba Berlin ile ilk Euroleague sezonunda gayet iyi bir performans sergileyen Landry Nnoko‘yu kadroya katmak istiyorlar. Ancak Kamerunlu uzun ile Panthinaikos da ciddi şekilde ilgileniyor.

Nnoko hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.08 metre boyunda olan 26 yaşındaki atletik uzun, Euroleague sahnesinde 28 maçta ortalama 21.6 dakika süre alırken 8.7 sayı, 5.8 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Diğer taraftan sizlere daha önce ilettiğim üzere Sırp ekibinin listesinde 2 önemli isim daha var:

https://youtu.be/No6UngsFGdk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …