Güncel Haberler

CSKA Moskova, Beklentilerin Aksine Hilliard ile Devam Edecek!

James’i takımda tutan ve Milutinov ile pota altı rotasyonunu güçlendiren CSKA Moskova, iç transferde yeni bir hamle daha yapmaya daha hazırlanıyor.

Geçen yaz takıma Baskonia’dan gelen ancak beklentileri tam olarak karşılayamayan Darrun Hilliard‘ın Rus ekibi ile devam etmeyeceğine dair bir çok haber yapıldı şimdiye kadar.

Ancak 15min sitesinin taze haberine göre Birleşik Amerikalı solak forvetin CSKA Moskova ile birlikteliği yeni sezonda da devam edecek.

Hilliard hakkındaki yorumlarımı BURADA sizlerle paylaşmıştım. Belirttiğim gibi Hilliard’ın düzene dayalı bir basketbol oynayan takımlarda daha fazla olacağını düşünüyorum. Dribbling üst kendi skorunu üretme konusunda sorun yaşadığı için ve bitirici olarak gereken servisleri takım arkadaşlarından yeteri kadar alamadığı için verimliliği düşüyor ki pozisyonuna göre ribaundlar ve savunmadaki katkısı da sınırlı. CSKA seviyesindeki bir Euroleague takımının oyuncusu olmadığını düşünüyorum.

1.98 metre boyunda olan 27 yaşındaki Hilliard, Euroleague sahnesinde 27 maçta ortalama 19.8 dakika süre alırken 10.6 sayı, %41.2 3sayı, 2.4 ribaund, 1.2 asist ve VTB Lig’de ise 15 maçta ortalama 19.3 dakika sahada kalırken 11.9 sayı, %42.6 3sayı, 2.7 ribaund, 1.9 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/krZl9hcoZCU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …