Güncel Haberler

RESMİ: Peristeri Petteway’i Açıkladı

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak Yunan ekiplerinden biri olan Peristeri, beklenen transfer hamlelerinden birini açıkladı.

Adı bir diğer Yunan ekibi Promitheas ile de anılan Birleşik Amerikalı kanat oyuncusu Terran Petteway ile 1 yıllık anlaşma imzaladıklarını duyurdular.

1.98 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı kanat oyuncusu, bu sezon Pistoia forması ile 22 maçta ortalama 32.4 dakika süre alırken 16.3 sayı, %34.4 3sayı, 4.3 ribaund, 3.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Petteway hakkındaki yorumlarımı BURADA sizlerle paylaşmıştım.

Böylelikle 2018 yılındaki PAOK macerasından sonra Petteway tekrar Yunanistan’a dönmüş oldu. Birleşik Amerikalı kanat oyuncusu, Avrupa kariyerinde Sassari ve Nanterre forması da giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …