Güncel Haberler

RESMİ: Ormanspor, Kadir Bayram ile Yeni Sözleşme İmzaladı

ING Basketbol Süper Ligi‘nin Ankara temsilcilerinden OGM Ormanspor, iç transferde hamlelere devam ediyor.

Daha önce Cevher Özer ve Jamelle Hagins ile de kontrat yenileyen Ankara ekibi, genç guardı Kadir Bayram ile de yeni sezon için anlaştığını duyurdu.

1.85 metre boyunda olan 23 yaşındaki Kadir, sezon iptal olana kadar BSL’de 17 maçta ortalama 10.8 dakika süre alırken 2.9 sayı, 1.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

İşin savunma tarafında koç Aydanarığ’nın enerjisine güvendiği isimlerden biri olan ve yeni sezonda da Holloway’i yedekleyecek olan Kadir, hücumda da açık alandaki etkinliğinin yanı sıra delici oyunuyla da zaman zaman skor katkısı verebilen bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …