Güncel Haberler

Galatasaray Basketbol Şubesi’nde İşler Karıştı

Galatasaray Basketbol Şubesi’nin yöneticileri Erol Özmandıracı ile Ömer Cansever istifa ettiler.

Gelen haberlere göre yönetim kurulunda çıkan anaşmazlığın temelinde bütçe konusu yer alıyor ve bunun da iki yöneticinin istifasına neden olduğu söyleniyor. Başkan Mustafa Cengiz’in rahatsızlığı esnasında Abdürrahim Albayrak ile Yusuf Günay’ın direksiyona geçmeleri ile sorunlar başlamış, ilk çatlak da kaptan Işıl Alben’in ayrılması ile ortaya çıkmıştı.

Erol Özmandıracı’nın twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Geçtiğimiz 3 sezon boyunca Sayın Başkanımız Mustafa Cengiz tarafından bize verilen GS Basketbol Şubesini yönetme görevini, üstümüze düşen maddi ve manevi sorumlulukları yerine getirerek yönettik. İmkanlar dahilinde elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz.

Değişen şartlar, sağlık ve özel sebeplerden dolayı basketbol şube yönetim görevimizi GS Yönetim Kurulundaki diğer arkadaşlarımıza devrettiğimizi, değerli basketbol camiamıza bildirmek isteriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …