Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji Koçu Aktaş, 5 Yeni Transferi Açıkladı

Gelecek sezon ING Basketbol Süper Ligi‘nin 7DAYS EuroCup‘daki temsilcilerinden biri olacak olan Bahçeşehir Koleji, kadro yapılanmasına erken başlayan ekipler arsında yer alıyor.

İstanbul ekibi bu yolda 5 oyuncuyla anlaştı.

Bahçeşehir, Owens Transferini de Bitirdi
Bahçeşehir Koleji, Guard Rotasyonuna İki Önemli Takviye Yapıyor
Bahçeşehir Koleji, Aldridge ile Anlaştı
Bahçeşehir Koleji, İlk Hamlesini Rıdvan Öncel ile Yapıyor

Bir TV programına konuk olan kulübün başarılı koçu Zafer Aktaş, gelecek sezonun planlarına dair bilgi verdi ve 5 yeni oyuncuyla anlaştıklarını da açıkladı:

Sadece 1 sene değil, daha uzun seneler Bahçeşehir ailesiyle beraber kalabilecek şekilde, çekirdek kadromuzu oluşturacak oyuncuları tercih etmeye çalıştık. Geçen seneden kulübümüzün bünyesinde bulunan bazı isimleri kadromuzda tuttuk.

EuroCup ihtimali ortaya çıkınca kuracağımız takımdaki bazı yabancı oyuncuların pozisyon ve profillerini, EuroCup seviyesine göre güncelledik. Oyun kurucu pozisyonunda Alex Perez’i bünyemize kattık. Bizim için önemli bir transferdi. Yine daha önce ülkemizde forma giyen uzun Josh Owens’ı bünyemize kattık.

2 numara pozisyonunda transfer çalışmalarımız var. EuroCup’ın resmi olarak bizi dahil ettiğini duyalım ve ona göre hareket edelim diye plan yapmıştık. Bunun haberini alınca bazı isimler üzerinde yoğunlaştık.

4 numara pozisyonunda geçen sezon Afyon ile çok iyi bir sezon geçiren Peyton Aldridge ile anlaşmıştık. Daha üst seviyede de oynayabileceği kanaatindeyiz. Her iki tarafında da hedefleri yukarıda.

Türk oyuncu pozisyonunda da TEKSÜT Bandırma’dan 22 yaşında Rıdvan Öncel ve Erkan Yılmaz’ı kadromuza kattık. Türk basketbolu için değerli oyuncular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …