Güncel Haberler

RESMİ: Unics Kazan Beklenen Morgan Transferini Açıkladı

Pınar Karşıyaka ile çok iyi bir sezon geçiren tecrübeli uzun Jordan Morgan‘ın yeni takımı belli oldu.

Sizlere geçtiğimiz günlerde ilettiğim üzere Sloven pasaportu da bulunan Birleşik Amerikalı uzun Rus ekibi Unics Kazan ile prensipte anlaşmıştı ve 1+1 yıllık kontratın imzalandığı da resmi olarak duyuruldu.

Morgan hakkındaki yorumlarımı ve mini analizimi BSL’de Sezon Böyle Tamamlanırsa Ödüller Kimlere Gider? isimli yazımda bulabilirsiniz. 

2.03 metre boyunda olan 28 yaşındaki tecrübeli uzun, bu sezon BSL’de 22 maçta ortalama 22.8 dakika süre alırken 12.5 sayı, 7.4 ribaund, 1.5 asist, 1.0 top çalma ve FIBA Europe Cup’da ise 16 maçta ortalama 22.1 dakika süre alırken 15.5 sayı, 7.0 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Büyükçekmece Zaferi Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi etkili hücum performansı sayesinde 93-87’lik …