Güncel Haberler

RESMİ: Malaga, Kaptanı Suarez ile Kontrat Yeniledi

7DAYS EuroCup ve İspanya Liga Endesa‘nın başarılı ekiplerinden Unicaja Malaga, kaptanı Carlos Suarez ile kontrat yeniledi.

Taraflar arasında imzalanan anlaşmaya göre tecrübeli forvet 2021-22 sezonu sonuna kadar İspanyol ekibinin formasını giyecek ve 2022-23 sezonu için de tarafların sözleşmeyi uzatmak adına opsiyonları bulunacak.

Suarez, 2013 yazında Real Madrid’den ayrıldıktan sonra Malaga’ya katılmıştı ve 2019-20 sezonuyla beraber kulüpteki 7. sezonunu geçiriyordu.

Takımı ile beraber bu sezon askıya alınana kadar 7DAYS EuroCup sahnesinde çeyrek finale yükselme başarısı gösteren tecrübeli forvet, koç Casimiro’nun en güvendiği isimlerden biriydi. Tecrübesi, savaşçı kimliği, soğukkanlılığı ve dış şut tehditi ile çok faydalı bir görev adamı olan Suarez, profesyonelliği ve kaliteli karakteri ile genç oyunculara da örnek teşkil eden bir rol model.

2.03 metre boyunda olan 34 yaşındaki Suarez, bu sezon Liga Endesa sahnesinde 20 maçta ortalama 19.1 dakika süre alırken 5.6 sayı, 4.7 ribaund, 2.1 asist ve 7DAYS EuroCup sahnesinde 14 maçta ortalama 19.3 dakika sahada kalırken 6.9 sayı, 5.0 ribaund, 2.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …