Güncel Haberler

RESMİ: Bilbao, Brown ile Yola Devam Ediyor

Sezon askıya alınana kadar İspanya Liga Endesa‘nın flaş takımlarından biri olan RetaBet Bilbao, önümüzdeki sezon ülkesini FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek ve kadrosunu güçlendirmek için iç transferde çalışmalara başladı.

Daha önce Balvin ile kontrat yenileyen Bilbao, takımın önemli isimlerinden biri olan Birleşik Amerikalı oyun kurucu Jaylon Brown‘ın kontratını da 2020-21 sezonu için uzattığını duyurdu.

Brown, atletizmi ve deliciliği ile ön plana çıkan bir guard. Dış şutlarda istikrarlı olmadığını biliyoruz ama sürati ile fark yaratan bir isim. Savunmada da top yaptığı baskı ile koç Mumbru’nun sisteminde önemi büyük çünkü savunma onunla başlıyor ve tempoyu da kontrol eden, organize eden isim o takımda. Yeni sezonda da aynı görevde takımına liderlik etmeye devam edecek.

25 yaşında olan 1.83 metre boyundaki Brown, Liga Endesa’daki çaylak sezonunda 19 maçta ortalama 20.6 dakika süre alırken 12.1 sayı, 1.2 ribaund, 2.3 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=fP2Si92fUfI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …