Güncel Haberler

Ali Koç: “Umarım Koç Obradovic ile Orta Yolu Buluruz.”

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, basketbol şubesi ve koç Zeljko Obradovic‘in durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Koç, kulübün resmi televizyonu FB TV’de katıldığı programda koç Obradovic’in sözleşme durumu ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Koç’un açıklamaları söyledi:

Obradovic şu anda Semih Özsoy ve Maurizio Gherardini’yle beraber yemekte. Yarın, kendileriyle görüşeceğiz. Daha önce de söylediğim gibi Obradovic bizimle istediği kadar kalabilir. Ancak bir gerçek var ki, bütçemiz gelecek yıl 30 milyon euro civarlarında olamaz. Bu şartlar altında kalmak isterse, istediği kadar kalabilir. Biz onun liderliğini istiyoruz. Kendisi bize “bu sezon bana en iyi kadroyu kurdunuz” dedi. Ancak maalesef sonuçlar aynı şekilde yansımadı. Olabilir, her sezon aynı olacak diye bir şey yok. Hocamızın kredisi sonsuzdur.

Bir EuroLeague galibiyeti 68 bin euro, seyahat masrafımızı bile karşılamıyor. Şampiyonluğun geliriyse 1 milyon euro, şampiyonluk primimizi karşılamıyor. Ama EuroLeague şampiyonu olmanın prestiji yeter.

FB TV

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …