Güncel Haberler

Valencia, Thomas’ı Yeniden Takımda Görmek İstiyor

Yeni sezonda Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele etmeye devam edecek olan Valencia, eski oyuncularından birini takıma geri kazandırmak istiyor.

İspanya Liga Endesa ekiplerinden Valencia, bu sezon Zenit‘te forma giyen ama yeni sezonda koç Pascual’ın planlarında yer almadığı bilinen Will Thomas‘ı tekrar kadroya katmak istiyor.

Birleşik Amerikalı forvet, 2018-19 sezonunda Valencia’yı EuroCup şampiyonluğuna taşımış ve final serisinde de MVP seçilmişti. Dolayısıyla taraftarların kalbinde yeri ayrı. Solak forvet, şut tehditi, hem yüzük dönük adam eksiltebilmesi hem de sırtı dönük silahlarının bulunması, fiziksel temastan kaçmayan oyun tarzı ve tabiki tecrübesi ile Valencia’da tekrar önemli bir rol alacaktır.

34 yaşında olan 2.03 metre boyundaki Thomas, bu sezon Euroleague sahnesinde 27 maçta ortalama 27.3 dakika süre alırken 10.3 sayı, %34.2 3sayı, 3.9 ribaund, 1.4 asist ve VTB Ligi’nde ise 18 maçta ortalama 25.8 dakika süre alırken 11.9 sayı, %31.9 3sayı, 4.4 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …