Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’da Koç Serkan Erdoğan ile Yollar Ayrıldı

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup‘da mücadele etmesi gündemde olan Frutti Extra Bursaspor‘da kontratı sona eren koç Serkan Erdoğan ile yollar ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Süper Lig’deki ilk sezonumuzda takımımızla beraber başarılı bir sezon geçiren başantrenörümüz Serkan Erdoğan ile 1 yıllık sözleşmemizin tamamlanmasının ardından, yeni sezon planlamasında kendisiyle yollarıızı ayırmış bulunmaktayız. Türk basketboluna oyunculuğuyla damga vurmuş, Avrupa’da bayrağımızı gururla dalgalandırmış, gelecek vaat eden genç antrenör Serkan Erdoğan’a spor hayatında başarılar diliyor, kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Bursaspor Basketbol Süper Kulübü

41 yaşında olan genç koçun ardından göreve gelmesi beklenen isimlerden biri onun yardımcılığını yapmış olan Tutku Açık.

1980 doğumlu olan Açık, alt yapılarda ve A takım seviyesinde milli formayı da terletmişti. Halihazırda alt yapılarda da milli takımlar teknik ekiplerde görev yapıyor.

Tutku Açık alternatifi dışında, Bursaspor yönetimi yabancı koçlarla da görüşmelerini sürdürüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …