Güncel Haberler

RESMİ: Asvel, Bako’nun Kontratını Uzattı

Yeni sezonda Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele etmeye devam edecek olan Asvel Villeurbanne, hem iç transfer hem de dış transferde hamlelerine devam ediyor.

Fransız ekibi iyi bir sezon geçiren ve yüksek potansiyeli ile dikkatleri çeken Belçikalı uzun Ismael Bako‘nun kontratını 2022 yazına kadar uzattığını açıkladı.

Atletik özellikleri, kaliteli kumaşı ile dikkat çeken bir uzun olan Bako, henüz tam olarak istediği dakikaları alamıyor belki ama iyi ve güvenilir bir yedek uzun olduğunu gösterdi. Enerjisi ile kenardan gelerek yaptığı spektaküler smaçlar artı bloklar ile iyi katkı verdi. Yeni sezonda da sürelerini arttıracağını düşünüyorum.

2.08 metre boyunda olan 24 yaşındaki genç uzun, bu sezon Pro A’da 21 maçta ortalama 14.1 dakika süre alırken 6.6 sayı, 3.6 ribaund, 1.1 blok ve Euroleague sahnesinde ise 24 maçta ortalama 10.6 dakika sahne alırken 3.8 sayı, 2.1 ribaund, 1.0 blok istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …