Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız, Yeni Koçu Obradovic’i Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde koç Sakota ile yollarını ayıran Kızıl Yıldız, beklendiği gibi göreve Sasa Obradovic‘in geldiğini resmi olarak açıkladı.

51 yaşındaki Sırp koç son 2 sezondur Fransız ekibi AS Monaco’yu çalıştırıyordu ve geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Obradovic, 1987 yılında, oyunculuk kariyerinin ilk günlerinde Kızıl Yıldız forması giymişti. Daha sonra oyunculuk ve koçluk kariyerine farklı takımlarda devam eden Sırp koç, 23 yıl sonra Belgrad’a koç olarak dönmüş oldu.

2017-18 sezonunda Lokomotiv Kuban’ın başındayken 7DAYS EuroCup’da Yılın Koçu seçilen Obradovic, yeni sezonla beraber Turkish Airlines Euroleague sahnesine de geri dönmüş olacak. Obradovic, Avrupa basketbolunun zirvesinde yer alan organizasyonda son olarak 2014-15 sezonunda Alba Berlin koçu olarak yer almıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …