Güncel Haberler

FIBA Avrupa Sekreteri Novak: “Panathinaikos’u Şampiyonlar Ligi’nde Görmekten Mutluluk Duyarız.”

FIBA Avrupa Genel Sekreteri Kamil Novak, Dimitris Giannakopoulos’un açıklamalarını işaret ederek doğru yolda olduklarını kanıtladığını belirtti.

Ayrıca Novak, Panathinaikos‘u FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde görmekten de mutlu olacaklarını belirtti ve Giannakopoulos’un açıklamalarına istinaden fikirlerini şu şekilde ifade etti:

Bu kesinlikle kötü bir açıklama değildi. Bizim için gayet güzel bir açıklamaydı ve geride bıraktığımız dört yıl boyunca sıfırdan bir lik kurmak için yaptığımız çalışmaların ne kadar doğru olduğunu kanıtlıyor.

Panathinaikos gibi bir kulübün sahibi, ligimiz hakkında pozitif cümleler kullandığı için mutluyuz. Bu bizi aynı şekilde çalışmaya devam etme konusunda motive ediyor. Bence herkes, ligimizin her sezon daha üst bir seviyeye çıkmak için attığı adımları görüyor

Bildiğiniz üzere Panathinaikos, Euroleague’in kurucu takımlarından biri ve A lisansına sahip. 10 yıllık sözleşmeleri devam ettiği için de organizasyondan ayrılabilmeleri için 10 milyon euroluk bir tazminat ödemeleri gerekiyor. Ama Giannakopoulos buna rağmen kulübün organizasyondan ayrılma ihtimali olacağını belirtmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …