Güncel Haberler

Gaziantep ile Markovic Yeni Sezon İçin Görüşüyorlar

Yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele etmeyecek olan ve bütçede de küçülmeye gitmesi beklenen Gaziantep Basketbol öncelikle Bosnalı koç Nenad Markovic ile görüşmelere başladı.

Taraflar arasında yeni sezon için geçerli bir sözleşme var aslında ama yönetim ondan da fedakarlık bekliyor ve bu konudaki görüşmeler sürüyor. Tüm kulüpler gibi Gaziantep de mevcut sözleşmelerde indirime gitmek istiyor.

Gaziantep’te Metehan Akyel, İsmail Cem Ulusoy ve kaptan Can Uğur Öğüt’ün sözleşmeleri devam ederken, Sarunas Vasiliauskas, Orhan Hacıyeva ile Erol Can Çinko’nun ise yeni sezon için opsiyonları bulunuyor. Diğer tüm oyuncuların sözleşmeleri sona erdi ve serbest kaldılar.

ING Basketbol Süper Ligi‘nde sezon iptal edilmeden önce Gaziantep, 9 galibiyetle 11.sırada yer alıyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …