Güncel Haberler

Derrick Williams, Khimki ile Anlaşmaya Yakın!

Fenerbahçe Beko‘da beklentileri karşılayamayan ve bu yaz kontratı sona erecek olan Derrick Williams‘ın yeni rotası belli olmak üzere.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere Olimpia Milano, kendisi ile ciddi şekilde ilgileniyordu. Diğer taraftan Rus ekibi Khimki de onun durumunu yakından takip ediyordu.

Fenerbahçe Beko‘nun yeni kontrat teklif etmeyi düşünmediği Williams transferinde Milano daha istekli görünen taraftı hatta prensip anlaşmasına varılmış, sadece Williams’ın NBA opsiyonlarını değerlendirmesi bekleniyordu. Ama Khimki devreye girdi ve Birleşik Amerikalı forvet ile anlaşma konusunda ciddi aşama kaydettiler, mutlu sona daha yakın olan taraf oldukları söyleniyor Eurohoops’da yer alan haberde.

Williams hakkındaki yorumlarımı ve mini analizimi sizlerle BURADA paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 29 yaşındaki atletik 4 numara, sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 11.3 sayı, 3.9 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://youtu.be/s3G6pkuxS0k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …