Güncel Haberler

Spurs’ün Yıldız Uzunu Aldridge Sezonu Kapadı!

San Antonio Spurs‘e yıldız uzunundan kötü haber geldi.

Pandemi nedeniyle askıya alınan 2019-20 NBA sezonu bildiğiniz gibi 31 Temmuz’da 22 takımla devam edecek ve bu takımlar arasında San Antonio Spurs de yer alacak.

Siyah beyazlı ekip 27 galibiyet, 36 yenilgi ile Batı Konferası’nda 8. sıradaki rakibi Memphis’in 4 galibiyet uzağında 12.sırada yer alıyordu sezon askıya alınmadan önce.

Batı’da play-off yarışının içersinde olan Popovich’in ekibi, sezonun bu kalan kısmında yıldız uzunu LaMarcus Aldridge‘den faydalanamayacak. Kulüp yönetiminden gelen açıklamada, Aldridge’in sağ omzundan bir ameliyat olduğu ve bu sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği belirtildi.

34 yaşındaki tecrübeli uzun, bu sezon 53 maçta görev alırken 18.9 sayı, 7.4 ribaund, 2.4 asist, 1.6 blok ortalamaları ile önemli istatistiklere imza atmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …