Güncel Haberler

Ulm Fırtınasına Oldenburg da Dayanamadı

Almanya easyCredit BBL final turnuvasında Ratiopharm Ulm fırtınası esmeye devam ediyor. İlk maçta en büyük şampiyonluk adayı Bayern Munich’i devirdikten sonra ikinci maçta da bir diğer güçlü rakipleri Oldenburg‘u 66-85 gibi net bir skorla geçmeyi başardı.

Ulm cephesinde ilk maçın yıldızı Tyler Harvey 15 sayı, 2 ribaund ile yine en skorer isim oldu. Archie Goodwin 14 sayı, 3 top çalma ve Thomas Klepeisz 11 sayı, 2 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Oldenburg’da ise Nathan Boothe 19 sayı, 3 ribaund, 2 blok ile öne çıkarken, Rashid Mahalbasic 17 sayı, 7 ribaund ile ona destek olmaya çalıştı ama bu iki isme kısalardan destek gelmeyince direnemediler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Gottingen Deplasmanında Şov Yaptı

Almanya easyCredit BBL 5. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk olduğu Gottingen‘i 77-114’lük skorla ezdi geçti. …