Güncel Haberler

O’Bryant, Lokomotiv Kuban’da Kalıyor

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan NBA patentli uzun Johnny O’Bryant, takımı Lokomotiv Kuban ile yeniden anlaşmaya hazırlanıyor.

Bayern Munich, Khimki ve Fenerbahçe Beko gibi önemli Euroleague takımlarının da radarında olan Birleşik Amerikalı forvet, Sportando’nun haberine göre Rus ekibi ile yeniden masaya oturdu ve taraflar büyük ölçüde anlaştılar.

Kuban daha önce Kalnietis ve Alan Williams ile de kontrat yenilemiş, Dekker ve Fridzon ile ise yollarını ayırmıştı.

2.04 metre boyunda olan 26 yaşındaki forvet, bu sezon EuroCup sahnesinde 10 maçta ortalama 25.6 dakika süre alırken, 13.8 sayı, %34.5 3sayı, 5.1 ribaund, 1.4 asist ve VTB Lig’de ise 20 maçta ortalama 27.4 dakika sahada kalırken 16.4 sayı, %40.0 3sayı, 5.7 ribaund, 2.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Etkili dış şutları ve güçlü fiziği ile boyalı alanda da özellikle ribaundlara verdiği katkıyla değerli bir oyuncu olan O’Bryant, 4 numarada da 5 numarada da ters eşleşme yaratabilen özel bir oyuncu. Fiziksel olarak her iki pozisyonda da soru yaşamadığı gibi yüksek yüzdeli üçlükleri ile rakip savunmaların düzenini çok zorlayan bir oyuncu. Zaman zaman savunmada ağır kalabiliyor ama yanında Williams gibi bir ribaund uzmanı ve boşluk kapatıcı varken Kuban’ın bu alandaki eksikliklerini de hissetmeyeceğini düşünüyorum. Bu sezon yaşadıkları talihsiz elenmeden sonra yeni sezonda Virtus Bologna ve Partizan ile beraber EuroCup’da şampiyonluğun en önemli adayı olacaklar ve O’Bryant da takımın kritik isimlerinden biri olacak.

https://youtu.be/a5SGHcVRlb8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …