Güncel Haberler

FLAŞ: Igokea, Eski NBA Yıldızını Kadrosuna Katmaya Hazırlanıyor!

Yeni sezon için FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde oynamak için başvuru yapan Bosna Hersek temsilcisi Igokea, flaş bir transfer yapmaya hazırlanıyor.

Adriyatik Ligi‘nde mücadele eden Igokea, Chris Harper’ın haberine göre eski NBA yıldızı Brandon Jennings ile anlaşmaya çok yakın.

Son olarak 2018-19 sezonunda Zenit forması ile izlemiş olduğumuz 1.85 metre boyunda olan 30 yaşındaki Jennings, EuroCup’da 5 maçta ortalama 26.2 dakika süre alırken, 9.0 sayı, 4.0 ribaund, 7.0 asist ve VTB Ligi’nde ise yine 5 maçta ortalama 25.2 dakika sahada kalırken 10.2 sayı, 2.4 ribaund, 6.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Zenit macerası Kasım 2018’de sona ermişti Jennings’in ve ardından başka bir takımla anlaşmadı ki bu sezon da herhangi bir takımda forma giymemişti. Yaklaşık 1.5 yıllık aranında ardından kariyerini tekrar toparlayabilmek adına maceraya Igokea ile başlaması doğru bir hamle olabilir. Özellikle Bosna ekibi Şampiyonlar Ligi’nde oynama konusundaki isteğine olumlu yanıt olursa Jennings tekrar kendisini uluslararası platformda gösterme şansı bulabilir. Solak guardın konsantre olduğu ve sadece basketbolu düşündüğü zaman sürati, deliciliği ve kalitesi ile hücumda fark yaratan bir isim olduğunu görmüştük kısa Zenit performansıyla.

https://www.youtube.com/watch?v=kO5QClFE0Cc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …